top of page
pborschagivka

Тиждень здоров'я та спорту

У нашому ліцеї з 10 по 14 квітня проходив Тиждень здоров'я та спорту, присвячений Всесвітньому дню здоров'я. Щоранку енергійна руханка заряджала учнів позитивом та гарним настроєм:

Для учнів паралелі 4-х та 5-х класів педагоги-організатори Наталія Лепесій та Наталія Бабченко проводили квест "Ми - за здоровий спосіб життя", де на станціях "Кмітлива", "Спритна", "Танцювальна", "Загадкова", "Духовна, "Оздоровча" учні здобували для своєї команди бали та заповнювали маршрутний лист.

Перемогу дістали команди 4-Б та 5-Г класів. Всі учасники отримали дипломи та смаколики. Вітаємо!

На майстер-класах "Студії релаксу" під керівництвом практичного психолога Лілії Крейсман учні ознайомилися з методами та засобами релаксації, елементами йоги на шляху до пізнання власного дзену.

Завідувач бібліотекою Людмила Пурик запросила здійснити подорож сторінками Великої книги спортивних досягнень ліцею, де відзначені випускники нашого ліцею - чемпіони України та світу з багатьох видів спорту.

Про здорове харчування розповіла медична сестра Марія Однокопила у грі "Корисне-некорисне", де учні засвоїли нові знання про культуру правильного харчування.

Майбутні випускники 9-х, 11-х класів взяли участь у майстер-класі "Калейдоскоп професій", де дізналися про охорону праці та техніку безпеки на робочих місцях. Запрошені спеціалісти дали змогу учням спробувати себе у різних професіях.

Соціальний педагог Світлана Левченко провела Круглий стіл "Збережи своє здоров'я", де прослухали доповіді учнів 6-В класу на тему "Ціннісне ставлення до здоров'я у дітей".

"Інформаційна спілка" молодшої ланки ліцею (учні 4-В класу) підготували та провели брйншторм на тему "Що я можу зробити щоб бути здоровим?".

Команди 6-их класів здобували перемогу у "Козацьких розвагах", присвячених Збройним Силам України, де з честю захистили девіз змагань: "Здорова Україна! Здорова нація!". Вчитель фізичної культури Зінаїда Фабро ініціювала та організувала захід у рамках тематичного тижня.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда 6-А класу "Шабля".

У склад жюрі були запрошені: заслужений тренер України Тетяна Попова, учасник Олімпійських ігор з лижних гонок Віта Якимчук - випускниця нашого ліцею 1997 року, та учасники бойових дій, односельчани, Євген Костенко, Сергій Стеценко, Володимир Люти.

Директор ліцею Людмила Шевчук нагородила переможців та учасників змагання медалями та солодкими призами.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Юлія Майданович підвела підсумки, і оголосила загальний флеш-моб, що став фінальним акордом Тижня здоров'я та спорту.

Ми пишаємося талановитими ліцеїстами, їхніми спортивними і творчими досягненнями та бажаємо наснаги та нових спортивних звершень!


471 перегляд
bottom of page