top of page
  • pborschagivka

Вірю в майбутнє твоє, Україно!


1–31 жовтня 2023 року у рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек бібліотекарі КЗЗСО "Ліцей Петропавлівський" взяли участь у Всеукраїнському місячнику шкільних бібліотек «ВІРЮ В МАЙБУТНЄ ТВОЄ, УКРАЇНО!».


Активісти учнівського самоврядування власноруч виготовили патріотичні браслети та організували благодійний розпродаж "На допомогу воїнам ЗСУ".

Також учні ліцею взяли участь у Дитячому вернісажі "Все буде Україна!", де представили всої малюнки, аплікації, вишивку, тощо на патріотичну тему.

Протягом місячнику бібліотек в ліцеї працював "Відкритий мікрофон", де кожен ліцеїст мав змогу прочитати вірші українських поетів.

Талановиті ліцеїсти проявили себе як майбутніх авторів, створивши та оформивши власні книжки, за що були нагороджені призами. Бажаємо надхнення та творчих успіхів!

На уроках Трудового навчання учні ліцею виготовляли закладинки до книжок з різних ужиткових матеріалів та дарували їх один одному.

Література - це вид мистецтва. Не дивлячись на те, що технічний прогрес набирає обертів, книга завжди буде джерелом духовності та пізнання прекрасного!


75 переглядів
bottom of page